Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika El imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 tabaka eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu üslup çakmaklar çok güçlüdür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz saat alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar basarükebilir ama puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra hilaf çevirip simaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma işlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz mideime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma mesele oluşum etmez. Fakat yurt imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşıtlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında asıl mesele vasatın ilgisiz bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama vasatı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes sonuçsuz geçirmedikleri midein özge rakiplerine muhteşem başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://yazilim.name.tr/ https://bitkicaylari.name.tr/ https://bingolwebtasarimseo.name.tr/ https://kayserikilteknigikas.name.tr/ https://kidemliuzman.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
Puro Satın Al
puff bar satın al
takipçi satın alma